20101204

#17 / 'TRON: Legacy OST' - Daft Punk


Έρχεται μία στο τόσο ένα OST τόσο επικό κι απίστευτο, που ξέρεις
πως όταν πια δεις την ταινία την οποία ντύνει, θα έχεις ήδη απομνημονεύσει κάθε δραματουργική κορύφωση χάρη στη μουσική που παίζει non-stop βδομάδες ή μήνες πριν ανοίξει η ταινία.
Μου είχε συμβεί τελευταία φορά με το 'Fountain' του Clint Mansell.

~-~

Κι επίσης, το Derezzed είναι έπος από τα λίγα. Αλλά στα μόλις 1.44, εξηγεί και γιατί αυτό το άλμπουμ δεν είναι στις ψηλότερες θέσεις. Όλα τα tracks είναι φανταστικά, αλλά κανένα δεν προλαβαίνει να δώσει το κάτι παραπάνω.


_____________________________________
2009>
#17 / 'Higher than the Stars' - The Pains of Being Pure at Heart
Ναι, και το ΕΡ τους! Οι αναπάντεχοι MVPs του 2009 με είχαν απογειώσει πέρσι, τους λατρεύω στο φουλ ακόμα. Και το bumblefuck παραμένει η πιο γαμάτη λέξη που εμφανίστηκε σε οποιοδήποτε στίχο οποιουδήποτε άλμπουμ πέρσι.

3 σχόλια:

Soul Auctioneer είπε...

Πολύ ωραίο soundtrack, Zimmerίζει έντονα, στο αυτοκίνητο είναι υπερπορωτικό, η ταινία απ' οτι ακούγεται είναι καλή οπότε κανείς δεν θα μείνει παραπονεμένος.

Προσωπικά αν έβαζα κάποιο soundtrack φέτος στη λίστα θα βαζα του Social Network.

dark tyler είπε...

Το Social Network το είχα στην 25άδα ρε γαμώτο, ήταν από αυτά που κόπηκαν κυριολεκτικά στο δεκάλεπτο πριν ποστάρω το #20.

vasilakos είπε...

Συμφωνώ τόσο στο ότι Ζιμερίζει όσο κ στο ότι το Social Network κόπηκε τελευταία στιγμή από την εικοσάδα. Been there Done that!