20121124

#blogovision 2012, οι απέξω



30, Baroness - Yellow & Green
Οι άνθρωποι μέχρι που πήγαν και γκρεμοτσακίστηκαν για να μας τραβήξουν την προσοχή, άξιοι. Βαγγέλη, ό,τι καλύτερο μπόρεσα να κάνω.

29, Azealia Banks - Fantasea
Δεν είναι τέλειες αυτές οι μουσικές που επί της ουσίας θές να πιάσεις κάθε ένα από τα τραγούδια και να τα σπάσεις στο ξύλο αλλά τελικά αποφασίζεις πως είναι γαμάτα;

28, Jack White - Blunderbuss
Για κάποιο λόγο συνεχίζω να υποτιμώ το πόσο ωραία πράγματα κάνει ο Jack White, πχ κατά λάθος τον είδα live και πχ τελευταία στιγμή άκουσα το άλμπουμ. Τα έσπασε και στις 2 περιπτώσεις.

27, John Frusciante - Letur-Lefr
Έχω τρομερή προκατάληψη απέναντι σε σόλο άλμπουμ 'μουσικών που γίναν γνωστοί από μπάντα' αλλά αυτό το έχω λιώσει όλη τη χρονιά. Μίνι τριπάκι.

26, Mika - The Origin of Love
'Love You When I'm Drunk' = ύμνος.

25, Exitmusic - Passage
“We are sparks of light, but we hide it” για όλες τις συναισθηματικές σουγκέηζινγκ ψυχές εκεί έξω. *sigh*



24, Grimes - Visions
Λοιπόν, το κατανοώ πλήρως το μίσος αλλά το άλμπουμ γ α μ ά ε ι και το βίντεο του 'Genesis' είναι ο εφιάλτης-με-πυρετό της χρονιάς.

23, Purity Ring - Shrines
Είναι τρελό grower κι επίσης δεν μπορώ να αποφασίσω με τίποτα ένα σταθερό τοπ-3 τραγουδιών, ό,τι γουστάρω την επόμενη με εκνευρίζει κι ό,τι προσπερνούσα την άλλη μέρα το λατρεύω, μια μικρογραφία της ζωής εν ολίγοις οι Purity Ring φίλοι μου. *σπάει κομπολόι*

22, The Lumineers - The Lumineers
Πολύ ισχυρή πιθανότητα να είναι οι Mumford του φτωχού και να γελάμε σε ένα χρόνο με αυτό το #22 αλλά περνάω επική φάση φλωρομπάντζου οπότε δεν έχω καμία αντίσταση κι επίσης το 'Stubborn Love' το αγαπώ με ξεροκέφαλη αγάπη.

21, Divine Fits - A Thing Called Divine Fits
Έσπρωξα από τη μία έσπρωξα από την άλλη, δεν πειράζει, τίμιο #1 των αποκλεισμένων. Μου αρέσουν όλα τα τραγούδια αυτού του άλμπουμ.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια: