20131202

#blogovision 2013 / 19

νούμερο δεκαεννιά:
qotsa - ...like clockwork

* είναι ένας δίσκος για τον οποίον δε μπορώ να πω τίποτα περισσότερο από το ότι είναι ένα καλό άλμπουμ και για τον οποίον δε μπορώ να πω τίποτα λιγότερο από το ότι είναι ένα καλό άλμπουμ.

* είναι οι national του stoner; δες, ταιριάζει. ο frontman είναι ένας γαμάτος τύπος για τον οποίον δεν έχει να πεις κακή κουβέντα, τα άλμπουμ τους έχουν φλατάρει σε ένα Μη Περιπετειώδες Αλλά Ξεκάθαρα Ωραίο Και Ικανό Επίπεδο που δε γίνεται να μην ικανοποιεί κάθε φαν, προσθέτοντας και 2-3 κομμάτια στην Απόλυτη Λίστα για τα λάιβ, α και επίσης ναι, γαμάνε live.


το my god is the sun δεν είναι το καλύτερο κομμάτι του άλμπουμ αλλά διάολε το περιγράφει ως εκεί που δεν πάει άλλο. καλύτερα που δεν δώσανε αυτό τον τίτλο (το ...like clockwork θα ήταν τέλειο αν δεν είχε αυτά τα αποσιωπητικά του θανάτου) γιατί έτσι θα πρέπει να ονομαστεί μια μέρα το απόλυτο ντοκιμαντέρ/βιβλίο/absolute-best-of που θα κλείσει την καριέρα τους.

έκανα ένα γρήγορο ψάξιμο και βρήκα τα φετινά μου 1-2 άλμπουμ (ένα σκαλάκι πάνω από τα #3 και κάτω, αν κρίνω από το ότι έχω έτοιμα τα πόστ από τα μέσα νοεμβρίου) να έχουν εμφανιστεί και σε θέση #19 και σε θέση #20. φοβάμαι πως δεν θα παίξουν σε πολλές κορυφές ωστόσο :-(

Δεν υπάρχουν σχόλια: