20141211

2014. 10. spoon. they want my soul.



Opening statements: Αν ήξερα και άκουγα τους Spoon από την αρχή της καριέρας του σήμερα θα έσκιζα φλέβες για αυτούς, γιατί πάντα αγαπώ ένα τσικ παραπάνω στο πέρασμα του χρόνου, τις μπάντες που μετά από τόσα άλμπουμ μπορούν ακόμα να κυμαίνονται τόσο εντυπωσιακά κοντά στην κορυφή τους. (βλ. φετινό #11, παντοτινό μου #1)

Το ξεκάθαρα καλύτερο κομμάτι του άλμπουμ: New York Kiss. Πολλοί πόντοι αγάπης σε κάθε άλμπουμ που κλείνει με το καλύτερό του κομμάτι.

Οι 3 κατά τα άλλα πιο τέλειες στιγμές του άλμπουμ: Το επίμονο πιάνο στο Rainy Taxi /// Τουρου-ρουτου στο ξεκίνημα του Outlier /// Οι κιθάρες στο They Want My Soul και η στιγμή που φαντάζομαι να βλέπω αυτό το σημείο σε live.

Closing statements: Το καλύτερο φετινό #indie_band_album.

***

Προς στιγμήν σκέφτηκα να παρατήσω στη μέση τη λίστα της φετινής #blogovision και να το γυρίσω απλώς σε τοπ-10 κομματιών του SUCKER της Charli XCX που θα είναι το #1 (και) της επόμενης #blogovision μου, αλλά μετά αποφάσισα πως αυτό αδικεί τους Antlers και την Ariana Grande και τις αλμπουμάρες που έβγαλαν φέτος, οπότε συνεχίζω την προϋπάρχουσα λίστα ενσωματώνοντας την καινούρια γιατί αυτό το instant reaction ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ.

To 10o καλύτερο κομμάτι του SUCKER: Boom Clap



Έλα, τελειώνετε με το Boom Clap. Ωραία περάσαμε, αλλά τι, γι'αυτό το κομμάτι καθυστέρησε τώρα το άλμπουμ και δε μπορώ να το ψηφίσω φέτος στη #blogovision; Σοβαρολογούμε; Τιμωρία 4 θέσεων. (Επίσης δίνω χρόνο για να βγουν online αυτά που έχω παραπάνω.)

Καλύτερο σημείο: Η αρχή. Boom, boom, boom. Clap. Δεν ξέρω καν τι σημαίνει αυτό, οπότε μπορούσε να γίνει καλύτερο μόνο αν επαναλαμβανόταν τρεις φορές το πρώτο μισό της φράσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: